Reactie neasteptata a lui Adrian Cristea, cand a fost intrebat despre aventura Biancai cu Mutu!

Saptamana trecuta, Bianca Dragusanu a recunoscut ca s-a iubit cu Adrian Mutu, in urma cu mai bine de sase ani. Cei doi au avut o relatie amoroasa de un an si jumatate, iar ulterior roscata s-a cuplat cu prietenul lui, Adrian Cristea.
Bianca Dragusanu
Saptamana trecuta, lumea mondena a fost zguduita din temelii de marturisirile incendiare ale Biancai Dragusanu. Intr-un interviu exclusiv acordat revistei Ciao!, roscata a recunoscut ca s-a iubit pasional cu fotbalistul Adrian Mutu, in urma cu peste sase ani. In ciuda faptului ca era barbat insurat, relatia atacantului cu fosta asistenta TV a durat aproximativ un an si jumatate si a fost plina de pasiune.

Cei doi isi consumau dragostea in weekend, atunci cand Bianca facea naveta in Italia. Dupa o vreme insa, Bianca s-a hotarat sa puna punct aventurii lor, pentru ca nu mai facea fata navetei si oboselii. La scurt timp dupa ruptura, roscata s-a cuplat cu un alt fotbalist, culmea, prieten cu Mutu.

Adrian Cristea a fost vrajit de frumusetea roscatei si a dat uitarii prietenia cu Mutu. Din momentul in care „Printul” s-a cuplat cu Bianca, Mutu nu a vrut sa mai auda de prietenul sau. Ulterior, roscata si Cristea si-au spus si ei adio, dupa o relatie de cativa ani, Bianca devenind iubita si apoi sotia lui Victor Slav.

Chiar daca este si acum intr-o relatie cu fostul prezentator, Bianca nu a mai suportat si a facut publica idila cu Mutu, dorind ca in acest fel sa puna punct speculatiilor pe seama ei.

Toata suflarea romaneasca a fost luata prin surpindere de marturisirile fara perdea ale Biancai Dragusanu si nimeni nu se astepta ca roscata sa-si asume relatia cu Mutu. In weekend, Adrian Cristea a iesit intr-un club de fite din Capitala, iar in zorii zilei a plecat acasa, cu un taxi.

Paparazzii l-au urmarit pas cu pas, pentru a incerca sa afle ultimele noutati din viata lui. La un moment dat, „Printul” a fost intrebat ce parere are despre destainurile facute de fosta lui iubita. Insa, fotbalistul a evitat sa comenteze pe marginea acestui subiect, insa expresia chipului sau i-a tradat adevaratele sentimente cu privire la Mutu si Bianca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro