„Sunt celebru, scoate-ma de aici” i-a transformat din amici in amanti?

La inceputul acestei saptamani, „casnica” si Vladimir Draghia s-au vazut de doua ori, in doua zile consecutive, petrecand impreuna aproape o jumatate de zi!

Andreea Moldovan si Vladimir Draghia s-au imprietenit mai bine in cadrul „reality show-ului” „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. De altfel, in timpul concursului, din senin, „casnica” a avut o reactie foarte transanta intr-una din emisiuni, atunci cand si-a acuzat colegii din jungla ca barfesc pe seama unei apropieri suspecte intre ea si ultimul sosit in rezervatia din Africa de Sud, Vladimir Draghia.

Totul a plecat de la o proba, in timpul careia Andreea si Vladimir, ambii in costume de baie, si-au aruncat ocheade, s-au tachinat si au glumit non-stop. „Incerc sa nu ma uit la tine, daca intelegi ce vreau sa zic”, i-a spus la un moment Draghia.

Show-ul de televiziune s-a incheiat, concurentii s-au repatriat, dar fumul din jungla risca sa se transforme intr-o adevarata valvataie la Bucuresti. Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins la inceputul acestei saptamani pe cei doi, ziua in amiaza-mare, in masina lui Draghia. Cei doi au stat de vorba timp de cateva minute, in autoturismul barbatului, apoi Vladimir a condus-o pe Andreea aproape de locuinta acesteia, undeva in zona Baneasa. La despartire, cei doi s-au sarutat pe obraz, luandu-si cu greu ramas bun.

Interesant este ca sotia lui DJ Optik a coborat intr-o piata din apropierea casei, cel mai probabil nedorind sa lase loc interpretarilor daca Vladimir ar fi lasat-o chiar la scara. „Casnica” a achizitionat un ananas, ca doar nu se cadea sa plece de la market cu mana goala si a pornit agale spre apartamentul unde locuieste cu sotul si fiica lor.

Pe toata durata drumului, Andreea a butonat insistent telefonul, schimbandu-si mesaje dupa mesaje cu o persoana care parea sa o faca sa zambeasca.


Paparazzii au crezut ca este o simpla coincidenta, dar a doua zi, surpriza! Cei doi s-au intalnit din nou. E adevarat, marti dimineata, Andreea, Vladimir si Gina Pistol au fost invitati la un post de radio, pentru a vorbi despre experienta din Africa de Sud, dar dupa terminarea emisiunii radiofonice, „casnica” a plecat din nou cu Vladimir. Cei doi s-au oprit la o cafenea din zona Dorobanti, asezandu-se la o masa retrasa.

Dupa cateva zeci de minute a aparut si Gina Pistol, probabil pentru a „acoperi” mai bine intalnirea celor doi si pentru a evita crearea unor suspiciuni. La scurt timp, cei trei au parasit cafeneaua, plecand fiecare in directii opuse, Draghia calare pe seaua unei biciclete.

loading...
Nu este prima data cand apar zvonuri despre presupusele flirturi ale Andreei cu fosti colegi de emisiuni. Si la concursul Masterchef s-a speculat pe seama apropierii de Gabi Godeanu, un tip care statea foarte bine din punct de vedere financiar. La vremea respectiva, cei doi au infirmat zvonurile, spunand ca sunt doar rautati.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro