Surpriza de proportii la „Mireasa pentru fiul meu”! Mirela Boureanu Vaida, emotionata pana la lacrimi!

Momentele emotionante la show-il „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1. Mirela Boureanu Vaida a fost induiosata de gestul facut de concurenti pentru ea.


In editia de sambata la emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, de a Antena 1, concurentii din casa i-au pregatit o surpriza de proportii prezentatoarei Mirela Boureanu Vaida, care a nascut recent.
Cu cartoane in maini, acestia i-au cantat „E ziua ta mamico!”. Fosta moderatoare a show-ului a intrat in direct prin telefon si a fost extrem de impresionanta de gestul concurentilor din casa „Mireasa pentru fiul meu”.

„La multi ani si tie Andreea ca esti mamica in devenire, la multi ani tutror, ca mi-e foarte dor de voi. Va faceti de cap acolo? Asa am auzit. Asa sunt tinerii din ziua de azi, asa vor fi si copii nostri. Lumea e cu voi, unii va sustin, altii nu, ca asta e viata. E un exercitiu bun pentru voi. Iubiti, distrati-va, nu va mai certati, daca puteti, profitati de primavara asta frumoasa. Eu am alaptat-o pe micuta acum o ora, apoi am fugit la supermarket si apoi la sala, ca sa merg un kilometru pe banda, ca afara nu te poti plimba din cauza vremii”, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

loading...
„Nu mai ai mult si te intorci”, i-a transmis cea care o inlocuieste o perioada la emisiune, Andreea Mantea.
Mirela Boureanu Vaida a vorbit si despre fetita ei nou-nascuta.

„Abia astept sa va revad si sa mergem mai departe cu povestile. Nu e greu cu cea mica. A fost in prima saptamana. Am stat cu ochii pe ea, ca mi se parea ca fiecare miscare, respiratie este cine stie ce pericol. E doar panica de inceput, vei vedea si tu cum e. Dupa 2-3 zile cazi epuizata. Am aflat ca viata se poate trai si cu 2-3 ore de somn pe noapte. Are un program echilibrat, doar colicile mai fac probleme. Va multumesc tuturor. E primul 8 martie in care mi se spune la multi ani mamico. Te simti mandra. Ma bucur ca sunt mamica si ca o sa fii si tu, Andreea, abia astept sa schimbam impresii”, a mai spus Mirela Boureanu Vaida.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro