Andreea D – Telegrama (English Version)

Andreea D, impreuna cu Metropolitan Records si Roton, lanseaza o versiune in limba engleza a incitantului single Telegrama.
andreea d 2
Dupa ce saptamana trecuta ne-a incantat cu lansarea remixurilor hitului Rompedon, acum a sosit timpul pentru o adaptare a piesei Telegrama, Andreea adresandu-se astfel teritoriilor in limba engleza care au contribuit la milioanele de vizualizari ale „Rompedon”. Astfel, daca limba spaniola exprima cel mai bine pasiunea arzatoare, liricitatea limbii engleze ii accentueaza melancolia si apasarea pe care o resimte personajul Andreei in povestea de dragoste prezentata in videoclip.

A disparut cumva farmecul trimiterii scrisorilor sau a telegramei? Andreea D a declarat: „I-as trimite o telegrama oricarei persoane dragi mie. Sunt genul de om care isi exprima sentimentele mult mai bine in scris, asa am facut de cand eram mica si asta este felul meu de a le spune cat de mult inseamna pentru mine.”

Varianta originala a piesei Telegrama se aude deja in America, Rusia si Bulgaria, iar versiunea in limba engleza promite sa cucereasca noi teritorii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro