Andreea Mantea si-a „furat-o” de 1 aprilie! Ce farsa i-au facut colegii!

Focoasa bruneta a patit-o de 1 Aprilir. De ziua pacalelilor, vedeta a cazut in plasa colegilor sai.
In cadrul emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1, Andreea Mantea a povestit ca si-a „furat-o” de 1 Aprilie.
andreea-mantea 2
Ea a fost pacalita de colegii sai de la Antena 1, astfel ca moderatoarea show-ului matrimonial nu si-a putut da seama daca este in direct sau nu in momentul in care i-a dat legatura colegei sale de la Observator pentru a prezenta principalele titluti ale zilei de la jurnalul de stiri.

loading...
„Om fi, n-om fi in direct? Suntem in direct? Sunteti siguri? Acuma eu nu stiu daca suntem in direct sau nu suntem, ideea este, dragi telespectatori, ca mai devreme… Eu acuma vorbesc, dar nu stiu daca suntem in direct… mai devreme mi-au facut o farsa colegii mei. M-au chemat repede.repede, am vorbit ca nebuna aici, o mai intrebat pe doamna Maria ceva, i-am dat pasa Mihaelei (n.r. prezentatoarea Observatorului de la ora 13:00), Mihaela nu-mi raspundea…
Bine, revenim la lucruri mai serioase… Eu ii dau pasa Mihaelei, dar daca nu suntem in direct mi-o iau a doua oara? Mihaela, ma auzi?”, a spus Andreea Mantea.

De data aceasta, ea a fost in direct. Ulterior, Andreea Mantea a comentat:

„Mi-am luat-o pentru prima data. Prietenii mei carora le-am facut farse si anul trecut, si acum un an, o sa va spun doar atat: nu mai incercati sa imi faceti astazi nicio pacaleala, eu oricum nu raspund la telefon. Imi suna telefonul de azi dimineata incontinuu. O sa spun nu la absolut tot. Oricum,mi-am luat-o astazi. Mi-am luat-o si nu mi se pare normal si corect, dar pana voi pleca de aici, le spun colegilor mei ca o sa le-o intorc. O sa le-o intorc si eu”.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro