Ce dieta va tine Andreea Mantea dupa ce va naste! Secretul revenirii la silueta de vis!

Seducatoarea bruneta mai are putin si devine mamica pentru prima oara. Dupa nastere, ea isi doreste sa revina rapid la silueta de altadata si a dezvaluit ce va face pentru a fi in forma maxima.
In cadrul editiei de miercuri a show-ului culinar „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1, Andreea Mantea a facut marturisiri despre ce anume va face dupa ce va aduce pe lume primul ei copil.
andreea-mantea 2
Dupa ce a citit comentariul unei telespectatoare, moderatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” a dezvaluit ca, dupa nastere, intentioneaza sa slabeasca cu aceeasi dieta ca si telespectatoarea respectiva, care a tinut o dieta pe baza de inghetata.
In mesajul ei, telespectatoarea a dezvaluit ca una dintre dietele pe care le-a tinut a fost cea cu inghetata. Timp de cinci zile, telespectatoarea a mancat numai inghetata si a reusit sa slabeasca patru kilograme.

loading...
„Nu stiu daca este foarte bine, dar eu dupa ce nasc direct aceasta dieta o s-o folosesc. Sa vad daca da roade. Patru kilograme in cinci zile!”, a afirmat Andreea Mantea.

Focoasa vedeta le-a marturisit celor aflati in casa „Mireasa pentru fiul meu”, dar si celor aflati in fata miilor ecrane ca deja si-a cumparat o pereche de slim jeans, pe care abia asteapta sa o poarte dupa ce va deveni mamica.
„Ce pot sa va spun este ca chiar daca sunt insarcinata si nu am voie sa port asa ceva pentru ca strange,ridica, asa mai departe, am luat si eu o pereche ca sa vad daca arat diferit. Si chiar arat diferit. Chiar sunt interesanti si de-abia astept sa ii port dupa ce nasc”, a incheiat Andreea Mantea.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro