Laurette, implicata intr-un grav accident de circulatie! ”E ingrozitor ce s-a intamplat”

Devenita celebra sub titulatura de ”Modelul de ciocolata”, Laurette a fost implicata, astazi, intr-un grav accident de circulatie in nordul Capitalei. Mai mult decat atat, fotomodelul este, in aceste momente, disperat, starea ei de sanatate fiind una care ar putea ridica mari probleme.

UPDATE 15:35 Intinsa pe o targa, Laurette a fost preluata de medicii spitalului de urgenta unde a fost dusa. Dupa ce, pentru cateva minute a fost tinuta pe hol, un cadru medical discutand cu ea pentru a-si da seama cat este de grava situatia fotomodelului.

UPDATE 15:35 Medicii au decis ca ”modelul de ciocolata” trebuie sa ajunga la spital, motiv pentru care au urcat-o in Salvare, Laurette fiind dusa la Urgente pentru investigatii medicale amanuntite.

UPDATE 15:20 Ajuns la locul accidentului, de urgenta, un echipaj SMURD a intervenit si, dupa ce au consultat-o pe Laurette, au decis ca starea ei impune aplicarea unui guler medicinal pana in momentul in care investigatiile vor releva daca sufera sau nu de ceva grav.

loading...
”A intrat unul in mine. Masina mea este avariata, dar ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca nu mai imi simt deloc gantul, nu pot sa il misc. Mi-e teama sa nu fie ceva mai grav, am chemat deja Politia, iar apoi ma duc direct la Urgente”, ne-a spus, inspaimantata, Laurette, la doar cateva minute dupa accident.

Ingrijorearea vedetei este cu atat mai mare cu cat, acum, are si dureri groaznice de cap. ”Nu s-au deschis airbagurile, dar e ingrozitor ce s-a intamplat. Ma doare si capul, nu stiu ce sa ma fac, sper sa nu fie nimic grav”, ne-a mai spus Laurette, cu vocea tremuranda. Mai mult decat atat, necazurile ei nu se opresc aici, ci, spre disperarea ei, va fi nevoirta sa isi repare si masina. ”Noroc ca masina mea e ceva mai solida, dar tot va trebui sa stau cu ea in service cateva zile, iar acum chiar aveam o multime de treaba”, a mai precizat modelul de ciocolata.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro