Mutu a dat lovitura! Fotbalistul este curtat de un club IMENS din Italia

Ramas fara un angajament ferm in lumea fotbalului, Adrian Mutu si-a facut timp sa isi refaca viata personala, el fiind implicat acum intr-o relatie plina de pasiune cu frumoasa timisoreanca care i-a rapit inima, Sandra. Iar acum, cu linistea asigurata in acest domeniu, ”Briliantului” au inceput sa ii apara oferte care mai de care mai interesante din sport.
adrian mutu
Cea mai importanta dintre acestea vine chiar din partea clubului sau de suflet, Fiorentina. Mai exact, spus sursele noastre, patronul clubului de fotbal din Italia la care Adrian Mutu a facut istorie din postura de atacant, i-a facut, recent, o oferta pe care pitesteanul nu o poate refuza. Mai exact, Mutu ar urma, daca intelegerea va fi semnata, sa ii antreneze pe florentini, din sezonul urmator, in Seria A din Italia. Mai mult, conform surselor noastre, Adrian a fost incantat si a acceptat, de principiu, oferta, iar cat de curand urmeaza sa se vada cu patronul echipei pentru a discuta detaliile angajamentului, precum si obiectivele pe care va trebui sa le implineasca.

Adrian Mutu a jucat pentru Fiorentina intre anii 2006 si 2011, el ajungand la echipa alb-violeta pentru suma de opt milioane de euro. Este ales cel mai bun jucator din Serie A in sezonul 2006/2007 si primeste oferte de la Real Madrid si alte mari echipe. Cu toate acestea, decide sa ramana la gruparea „Viola”. In sezonul 2007/2008 reuseste sa fie cel mai prolific atacant roman inscriind 17 goluri. Devine cel mai bun stranier din Serie A. Gratie salariului sau mare de 2 milioane de euro pe sezon, si in urma performantelor slabe din ultimul timp la echipa de club, acesta a fost pus pe lista de transferuri, desi, de-a lungul celor cinci ani petrecuti acolo a devenit un simbol al echipei italiene si a inscris peste 70 de goluri pentru ei.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro