Nicoleta Luciu, in lacrimi in ziua aniversarii a trei ani de casnicie.Vezi aici gestul facut de Zsolt Csergo

Saptamana trecuta s-au implinit trei ani de cand Nicoleta Luciu s-a maritat cu Zsolt Csergo. Cu aceasta ocazie, omul de afaceri i-a facut vedetei o surpriza emotionanta, care a facut-o sa izbucneasca in lacrimi.
Nicoleta Luciu
Sunt impreuna de un deceniu si, desi relatia lor a trecut prin cumpene serioase, nimeni si nimic nu a putut sa ii desparta. Zilele trecute, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au implinit trei ani de mariaj si, desi fiecare a avut un program incarcat, omul de afaceri nu a vrut ca evenimentul sa treaca neobservat.

Astfel, fara sa stea pe ganduri, a lasat la o parte toate lucrurile pe care le avea de facut, si-a anulat intalnirile de afaceri si a venit de urgenta la Bucuresti, fara sa ii spuna sotiei sale nimic. A mers acasa si a pregatit chiar el o cina romantica la lumina lumanarilor si a umplut casa de flori. Astfel, mare i-a fost surprinderea Nicoletei in clipa in care a intrat in apartamentul de lux pe care il detine.

Extrem de emotionata de gestul tatalui copiilor sai, Nicoleta a izbucnit in lacrimi, apoi au sarbatorit fericitul eveniment asa cum se cuvine.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro