Oana Zavoranu a decis: o deshumeaza sau nu pe mama ei, Marioara?

O noua controversa are loc in jurul mortii Marioarei Zavoranu, dupa ce preotii care au oficializat slujba de inmormantare au fost caterisiti si nu ar fi respectat canoanele Bisericii Ortodoxe Romane. Informatia a inceput sa circule repede, iar zvonurile potrivit carora Oana vrea sa isi deshumeze mama, au inceput sa se imprastie.
oana zavoranu
Slujba de inmormantare a Marioarei Zavoranu a ajuns subiect de controversa, dupa ce reprezentanti ai Patriarhiei Romane au criticat faptul ca funeraliile au avut loc la un cimitir privat, dar si ca slujba a fost oficializata de preoti care au fost caterisiti.
In ciuda acestor acuzatii, Oana Zavoranu a ramas ferma pe pozitie si nici nu ia in calcul posibilitatea unei deshumari.

loading...
„Doamna care are magazinul de pompe funebre, de la intrarea in cimitir, s-a ocupat de absolut to, inclusiv de chemarea preotilor. Mama mea se odihneste in pace si cunoscandu-i sentimentele fata de tot ceea ce inseamna Patriarhia Romana, cred ca e implinita acolo unde e. Eu nu pot decat sa ii multumesc parintelui Gherasim pentru slujba minunata pe care a facut-o si care nu a fost o bataie de joc. Au fost oameni care au lacrimat la auzul cuvintelor lui. Eu nu cred ca Dumnezeu ia la el oamenii, in functie de Patriarhii Bisericii. Este exclus ca eu sa o dehumez pe mama mea. Doar peste cadavrul meu”, a spus Oana Zavoranu, la „Acces Direct”.
Marioara Zavoranu a murit in data de 17 aprilie, dupa ce problemele de sanatate pe care le avea s-au agravat. Ea a fost inmormantata duminica trecuta, in cimitirul pe care il detinea, alaturi de cei doi fosti soti ai sai.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro