Reactia socanta a sotului Andreei Moldovan, dupa ce a anuntat ca e insarcinata! Ce a spus despre Vladimir Draghia

“Casnica” Andreea Moldovan a anuntat miercuri ca este insarcinata, insa reactia sotului ei este de milioane. Acesta a tinut sa-l felicite pe…Vladimir Draghia! Sa fie adevarat, sau…Dar 1 Aprilie a trecut.
andreea moldovan
Intoarsa de nici o luna din jungla, Andreea Moldovan s-a fotografiat cu un test de sarcina pozitiv, la care a scris ca familia inseamna totul. Mai mult, ea a sustinut ca nu este o pacaleala de 1 Aprilie si ca este cu adevarat insarcinata. La nici 24 de ore de la anuntul facut, sotul Andreei a avut prima reactie, insa una cu totul neobisnuita.

loading...
“Felicitari, Vladimir Draghia”, a scris Bogdan Moldovan pe pagina de socializare a sotiei sale. La scurt timp, “casnica” a reactionat. “Bogdan, nu esti sanatos nici tu!”, a scris ea.

Dupa ce a participat la „Masterchef”, Andreea Moldovan a devenit o prezenta constanta in shobiz. Astfel, ea a fost cooptata in proiectul „Sunt celebru, scoate-ma de aici”( PRO TV). Timp de trei saptamani, casnica, asa cum este poreclita, a trecut cu brio prin toate probele si a reusit sa manance fel de fel de ciudatenii. Desi era favorita la castigarea marelui premiu, a fost intr-un final eliminata, iar la inceputul lunii martie s-a intors in tara.

De atunci, Andreea si-a petrecut cea mai mare parte a timpului acasa, alaturi de sotul sau, Dj Optik.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro