Surpriza de proportii! El este barbatul pentru care Lora a divortat de Dan Badea: “Sunt impreuna, dar…”

Dupa ce a negat pe cat a putut de mult acuzatiile cum ca s-a cuplat cu barbatul celei mai bune prietene, o cantaretaa celebra de la noi nu isi mai ascunde aventura cu iubitul-impresar. Ambii au renuntat la relatii serioase pentru a fi impreuna.
lora-monden-info-studio1
Fosta sotie a comediantului Dan Badea si impresarul ei, Ionut Ghenu, barbatul care a intrat in atentia presei drept iubitul actritei Doinita Oancea, nu se mai ascuns de ochii curiosilor. Culmea este ca desi au negat pe cat au putut de mult idila dintre ei, este tot mai evident ca solista a divortat de Badea pentru a forma un cuplu cu impresarul ei. Culmea este ca si cei din anturajul lor au inceput sa constientizeze acest lucru.

In timp ce cantareata a fost blamata pentru faptul ca a renuntat la mariajul ei, dar si la relatia de prietenie cu Doinita Oancea pentru a fi alaturi de un barbat, Ionut Ghenu, era protejat si sustinut de prieteni. Cei din urma au acceptat relatia de dragul celor doi si nu au incercat sa faca nimic pentru a-i impiedica sa formeze un cuplu. Se pare ca atat solista, cat si impresarul, au fost sustinuti pentru a renunta la vechile relatii si pentru a da frau liber sentimentelor. „Sunt impreuna, dar se feresc de presa. Toti prietenii si apropiatii stiu de ei doi, dar nu vor inca sa oficializeze totul. Repet, pentru presa mai mult, nu pentru ca se gandesc ca-i deranjeaza pe fostii lor parteneri”, ne-a povestit o prietena de-a celor doi. In momentul de fata se pare ca le este din ce in ce mai greu sa se abtina in a avea momente intime in public si incearca sa se comporte ca doi profesionisti; doi colegi.

In toata ecuatia asta, doar Doinita s-a aratat deranjata de gestul celor doi. Actrita a declarat ca este dezamagita atat de fostul iubit, cat si de fosta ei prietena. De cealata parte, Dan Badea si-a iertat fosta sotie si, pus in fata unei situatii delicate, aceea cum ca ar fi fost parasit pentru impresarul sotiei, actorul le-a luat apararea celor doi amorezei, carora el le-a facut cunostinta Comediantul a bagat mana in foc pentru solista si Ionut, ca nu au alta relatie decat cea amicala si cea profesionala, aratandu-se mai mult decat convins de acest lucru.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro