Adevarul despre relatia dintre Andreea Balan si Michael! Americanul are interdictie sa se intoarca in Romania! S-au despartit?

Zvonul ca Andreea Balan i-ar fi dat papucii lui Michael a starnit rumoare, in ultimele zile, dar adevarul pare sa fie cu totul altul.
andreea balan
A trecut un an de cand Andreea Balan si Keo s-au despartit cu scandal, iar relatie solistei cu chipesul american pe nume Michael este deja de notorietate. Si, cum cei doi sunt destul de discreti, unii s-au grabit sa o considere pe solista ca fiind deja maritata, in timp ce altii au aruncat, deja, zvonul despartirii. In toata aceasta valtoare, se pare ca povestea lor de dragoste stagneaza, iar lucrurile evolueaza intr-un mod cat se poate de firesc.

Ei bine, saptamana viitoare Andreea isi va lua zborul catre New York, la iubitul ei, deci nici vorba despre vreo despartire: “Va sta o saptamana, nu poate mai mult, pentru ca are concerte stabilite. Va mai pleca o data in iunie, atunci va ramane mai mult acolo, adica doua saptamani. Andreea nu stie de unde au aparut aceste speculatii, probabil din cauza faptului ca el nu a mai venit in Romania.

A plecat pe data de 1 martie si nu mai poate veni pana la sfarsitul verii, pentru ca are interdictie. In aeroport i-au spus ca, in decurs de sase luni, nu poate sta in tara decat trei, iar el a deposit aceasta perioada. Are si bilet luat pentru luna iulie, dar din pacate abia spre sfarsitul lui august va putea veni iar. Asa este legea”, a povestit o sursa din anturajul Andreei

Despre Michael se stie ca este tatal unei fetite de opt ani, ajungand si la noi zvonurile ca nu s-ar intelege prea bine cu mama copilului, aceasta acuzandu-l ca nu plateste pensia alimentara. Intr-una dintre vizitele pe care le-a facut in State, Andreea i-a cunoscut copilul:“Au fost o data in Colorado si s-au cunoscut. Intra-devar, nu isi vede fetita foarte des, pentru ca in America distantele sunt foarte mari. Andreea sustine ca el isi indeplineste indatoririle de tata si ca a fost de fat de doua ori, cand i-a trimis cate o mie de dolari. Si cand au fost la ea i-a dus foarte multe cadouri”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro