Anda Adam a intrat in febra ultimelor pregatiri de nunta! Vezi ce decizie au luat cei doi miri

Chiar daca au trecut doar cateva luni de cand formeaza un cuplu, Anda Adam si iubitul ei sunt foarte siguri pe relatia lor, dovada ca in aproximativ o luna, cei doi se pregatesc sa mearga in fata altarului pentru a-si uni destinele in fata lui Dumnezeu.
anda adam2
Cum momentul mult asteptat al nuntii se apropie cu repeziciune, cei doi indragostiti se grabesc sa puna cat mai repede la punct absolut toate detaliile referitoare la ziua cea mare. Paparazzi Spynews.ro i-au surprins pe cei doi indragostiti in timp ce se indreptau catre o cofetarie, de unde si-au ales dulciurile pentru candy-bar.

loading...
Odata ajunsi la cofetarie, cei doi nu se sfiesc sa faca gesturi tandre, si chiar daca aveau de parcurs o distanta foarte scurta, cei doi s-au luat repede de mana si au intrat increzatori in magazinul cu delicii dulci. Cum barbatii nu sunt experti in materie de dulciuri, Anda a preluat imediat initiativa si a facut repede un scurt inventar al bunatatilor din vitrine. Asta, bineinteles, nu inainte safaca schimb de pareri si impresii cu celelalte clientele care se aflau in cofetarie.

Discutiile intre fete il cam plictiseau pe viitorul sot al artistei, care incearca, intre timp, sa isi mai clateasca ochii cu bunatatile. Dar, cum vorba multa-i saracia omului, dupa o scurta sesiune de poze si autografe cu celelalte cliente ale cofetariei, Anda trece si la fapte.

Dupa cateva discutii despre prajituri cu vanzatoarea, viitoarea mireasa s-a pus pe degustat, moment care i-a facut cu ochiul si mirelui, care a inceput si el sa se implice, din ce in ce mai mult. Nu a rezistat tentatiei si a dat si el iama in prajituri. Mai mult decat atat, cei doi indragostiti si-au dat unul altuia sa guste din bunatatile dulci. Nu de alta, dar trebuie sa puna totul la punct, de comun acord…

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro