Anda Adam, drama inainte de nunta! I-a murit cea mai apropiata fiinta

Peste trei saptamani urmeaza sa se marite cu alesul inimii ei, dar, cand bucuria era mai mare, o veste a cazut ca un trasnet asupra ei, iar lacrimile au inceput sa curga ca un rau. Mai exact, cea mai apropiata fiinta de inima cantaretei, cea care a crescut-o a decedat acum cateva ore.
anda adam
Matusa Andei Adam, sora mamei sale, a murit, azi dimineata, intr-un spital din Bucuresti. ”Ea m-a crescut, acum ma ocup de toate formalitatile. Sunt distrusa, sunt praf”, ne-a spus, cu lacrimi in ochi, Anda Adam.
Anda Adam sufera si mai mult pentru ca nu a reusit sa o faca fericita pe matusa care a crescut-o si nu i-a indeplinit visul femeii care se lupta de mai multa vreme cu diverse probleme de sanatate. ”Nu-si dorea decat sa ma vada mireasa si sa fie si ea la nunta mea. Mama i-a cumparat si rochie deja, din America, pentru ceremonie”, ne-a mai spus Anda Adam.

loading...
Cantareata urmeaza sa se casatoreasca, pe 7 iunie, cu alesul inimii sale, Sorin Andrei, iar petrecerea de nunta urma sa fie una cu totul si cu totul speciala. Desi evenimentul va fi umbrit de drama prin care trece, Anda Adam stie ca matusa sa nu si-ar fi dorit ca nunta sa fie amanata si ca o sa vegheze asupra ei, din ceruri.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro