Antonia reincepe lupta cu Vincenzo! “Nu vrea sa ramana maritata cu el”! Amanunte despre decizia cantaretei de a obtine divortul cat mai rapid!!!

Antonia o ia de la capat in razboiul cu Vincenzo Castellano! In urma cu trei zile, cantareata i-a trimis o instiintare italianului in care il informeaza ca vrea sa divorteze cat mai rapid si, pentru a rezolva situatia pe cale amiabila, este absolut necesar sa se prezinte in fata unui notar.
antonia
Antonia este decisa sa se desparta de Vincenzo si de aceea a inceput toate demersurile legale pentru un divort.

loading...
“In ultima vreme, clienta mea, Antonia Castellano, a trimis, fireste prin intermediul casei mele de avocatura, cateva adrese aparatorilor lui Vincenzo, in care a solicitat desfacerea casniciei si intrarea in drepturile parintesti in ceea ce o priveste pe fetita ei, Maya. Ultima instiintare a fost in urma cu trei zile si in ea au fost mentionate toate doleantele cantaretei. Din pacate, partea adversa tergiverseaza lucrurile, fuge de acest divort si nu doreste sa se ajunga la un consens, din considerente inexplicabile pentru noi. Totusi, sper ca pana la urma instiintarea pe care am intocmit-o marti si in care am specificat clar ca Antonia doreste sa se prezinte la un notar pentru a stabili conditiile separarii sa fie luata in seama. Ea nu vrea sa mai ramana maritata cu Vincenzo. Insa, asa cum a fost intotdeauna in procesele cu el, nu va alege calea scandalului! Indiferent de ce va spune si va face fostul sot, prefera sa fie politicoasa si civilizata, iar la final, sa obtina ce si-a propus”, a declarat avocatul Ion Todan, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro