Iulia Albu e veninoasa rau! A facut-o praf pe Badescu – Ramona a inlemnit cand a vazut cum o ataca

Iulia Albu a fost nemiloasa cu Ramona Badescu. Cele doua vedete s-au intalnit, fata in fata, la WOWbiz.
iulia albu
„Esti parfumata, esti boticeliata. Ma vezi? Eu nu te vad. M-am scuturat inainte sa vin, nu ma simt prafuita. Sunt o persoana care ascult, accept, pot sa iau lucrurile in gluma, in serios. Eu asta sunt. Nu judec pe altcineva”, a spus Ramona Badescu.”Educatia pe care eu o am in acest domeniu imi permite sa emit niste judecati, nu sa judec”, a spus Iulia Albu. „Ai o meserie frumoasa si grea”, a spus Ramona. „Nu e o meserie, ci o profesie. Am studii”. a spus Iulia Albu.

Iulia Albu a rugat-o pe Ramona sa se ridice si i-a comentat tinuta: „E o tinuta clasica. Pantofii nu mai sunt din era asta. Daca aveai niste bucle mai binedefinite”.

loading...
„Nu imi plac platformele. Dar de ce spui ca sunt prafuit? Va imaginati cum ar fi daca rochia mea era de acum 15 ani, inseamna ca mi-am mentinut silueta. La acel eveniment, era un eveniment al cinematografiei, deci era clasic. Era dantela peste un material. Mie imi place”, a spus Ramona.”Tu cati investesti intr-o rochie, sunt curioasa”, a intrebat Iulia.

„Depinde, rochia albastra care e Cavalli am primit-o de la Roberto. Cea din partea dreapta este o creatoare din Bucuresti, Caragea, care mi-a placut foarte mult, e sexy”, a raspuns Ramona.

„Ma roade pisma. Tu stiai ca porti fake-uri?”, a spus Iulia. „Fiecare are personalitatea lui, interpretarea lui”, a incercat sa se apere Ramona Badescu.Iulia Albu a rugat-o pe Ramona sa se ridice si i-a comentat tinuta: „E o tinuta clasica. Pantofii nu mai sunt din era asta. Daca aveai niste bucle mai binedefinite”.


„Nu imi plac platformele. Dar de ce spui ca sunt prafuit? Va imaginati cum ar fi daca rochia mea era de acum 15 ani, inseamna ca mi-am mentinut silueta. La acel eveniment, era un eveniment al cinematografiei, deci era clasic. Era dantela peste un material. Mie imi place”, a spus Ramona.
„Tu cati investesti intr-o rochie, sunt curioasa”, a intrebat Iulia. „Depinde, rochia albastra care e Cavalli am primit-o de la Roberto. Cea din partea dreapta este o creatoare din Bucuresti, Caragea, care mi-a placut foarte mult, e sexy”, a raspuns Ramona.
„Ma roade pisma. Tu stiai ca porti fake-uri?”, a spus Iulia. „Fiecare are personalitatea lui, interpretarea lui”, a incercat sa se apere Ramona Badescu.

„Nu promovez pe nimeni care plagiaza”, a spus Ramona Badescu. Actrita i-a spus Iuliei ca ii place atunci cand vorbeste cu cineva sa ii vada ochii. „Imi dau masca jos daca iti dai si tu ceasul jos”, a spus Iulia. Ceea ce s-a si intamplat.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro