Marea specialista in dans Mihaela Radulescu habar n-are despre ce vorbeste! Cornel Patrichi o desfiinteaza dupa ultima gafa facuta vineri seara!

Vinerea trecuta, Mihaela Radulescu a “comis-o” din nou la concursul de talente! Jurata le-a recomandat unor participanti sa faca in competitie o “combinatie de cambreuri cu piruete “, lucru absolut imposibil in dans, daca ar fi sa dam crezare specialistilor.
mihaela radulescu
In editia trecuta a show-ului de talente, Mihaela Radulescu a incercat sa dea o lectie despre arta dansului, dar, din nefericire, nu i-a iesit deloc.

Aflata in mare verva dupa momentul instrumental oferit de trupa “Sukar 10 prajini”, jurata le-a spus sa apeleze, in viitor, si la o coregrafie inedita, pentru a da un plus actului lor artistic. “Baieti, sunteti geniali si mi-a placut la nebunie numarul vostru! Ati cantat dumnezeieste, insa daca imi promiteti o coregrafie de exceptie in etapa viitoare, cu niscaiva piruete si cambreuri pe spate cu trombonul de gat, va dau “Da””, a spus Raduleasca.

Pana aici, nimic neobisnuit, insa persoanele care exceleaza in lumea dansului au taxat-o imediat pe Mihaela. Celebrul Cornel Patrichi a desfiintat cele spuse de diva in ceea ce priveste coregrafia si a venit si cu argumente solide.

loading...
“Combinatia de cambreuri pe spate cu piruete o fi la ea, la taximetre!!! Oameni buni, este o mare diferenta intre aparatul de taxat si balet! E adevarat, Mihaela Radulescu a cochetat cu gimnastica ritmica si poate s-a documentat in dansul clasic, dar ii spun ca dizertatia ei despre coregrafie este un fonfleu! Cambre, nu cambreuri, pentru ca este un termen frantuzesc ca aproape toti termenii din lumea dansului, este o indoire a corpului din talie in spate, pe lateral stanga, pe lateral dreapta si chiar si in fata. Concomitent cu pirueta nu se poate face, intrucat pirueta inseamna sa ai spatele drept si capul la fel! In concluzie este imposibil sa realizezi un asemenea act artistic, doar doamna Mihaela vede asa ceva”, a declarat celebrul dansator si coregraf pentru WOWbiz.ro.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro