Oare Misty stie? Andreea Balan primeste in continuare pachet de la mama lui Keo: „Exista regrete! E greu sa inlocuiesti pe cineva cu care ai fost compatibil”

Andreea Balan sustine ca acum de cand nu mai e cu Keo s-a linistit foarte mult si are o viata foarte linistita.
andreea balan
Cantarata, invitata la emisiunea Agentul VIP, de la Antena Stars, a dezvaluit ca a ramas in relatii foarte bune cu Keo, dar si cu parintii lui.
„Ciocolata o am chiar de la mama lui Keo. Recent mi-a trimis-o. Ei stiu ca imi place foarte mult aceasta ciocolata si mi-au trimis-o acasa. Oricum sunt lucruri care ne leaga, ne leaga casa, ne leaga lucruri administrative. Casa este in continuare pe numele amandurora, dar ca sa explic, eu nu locuiesc in toata casa, doar in partea mea de casa. Cealalta parte este goala, nu locuieste nimeni acolo. Este liniste si pace, este o pace pe care ne-am dorit-o probabil amandoi. Si exista o relatie chiar foarte ok, pentru ca sunt lucruri care ne leaga.

loading...
Sunt convinsa ca exista regrete, mi s-a spus ca exista aceste regrete, pentru ca iti dai seama este greu sa inlocuiesti acei ani si sa gasesti acea compatibilitate cu altcineva. Ceea ce este important acum este faptul ca exista respect fata de mine, este liniste, nu exista scandaluri. Eu intodeauna m-am inteles foarte bine cu parintii lui,” a spus Andreea Balan, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro