Replica de zile mari! Cum a reactionat Mirela Boureanu Vaida dupa ce o concurenta de la „Mireasa pentru fiul meu” a etichetat o ispita drept babaciune!

Moderatoarea show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1, a avut o reactie uimitoare dupa ce a auzit folosindu-se cuvantul „babaciune” la adresa unei tinere de 28 de ani.
mirela boureanu vaida
In editia de vineri a emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, s-a discutat despre Andrada si Radu, doi concurenti din casa care nu mai formeaza un cuplu.
Intre cei doi ar fi intervenit si o ispita pe nume Bianca, pe care Andrada ar fi catalogat-o drept „babaciune”, tanara avand doar 28 de ani.

loading...
Prezentatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1, a avut o reactie de zile mari, comentand cu Andrada si Marian, doi dintre concurentii din casa:
„Daca tu ai facut-o babaciune pe ea, la 28 de ani, eu la 33 sunt fosila direct… Tu deja sa nu mai… tu esti Tutankhamon, Mariane. Noi doi sa ne luam de-o mana si sa fugim. Suntem expirati de mult… Daca ne chinuiam, astia erau copii mei de muilt”.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro