Simona Halep, mai sexy ca oricand! Sportiva, filmata cu pantaloni stramti si cu sutienul la vedere!

Simona Halep se imbraca indraznet atunci cand nu se afla pe teren. Aflata in tara, paparazzii au surprins-o pe campioana noastra la aeroport, acolo unde a fost in mijlocul atentiei.Simona Halep a revenit in Romania, asta dupa ce, saptamana trecuta, a fost eliminata in semifinalele turneului de la Roma.
simona halep
Aflata in tara, tenisemena noastra a facut un drum pana la aeroportul “Otopeni”, acolo unde s-a indreptat spre terminalul sosiri internationale pentru a-si intampina un apropiat, cel mai probabil un membru din staff-ul ei.


Chiar daca a fost destul de retrasa si a stat intr-un colt, tocmai pentru a nu fi recunoscuta, constanteanca a atras toate privirile. Notorietatea, dar si felul in care era imbracata, au facut ca Simona sa intoarca foarte multe priviri.Asa s-a intamplat si in momentul in care a mers sa plateasca parcarea. Imbracata casual, cu o pereche de blugi mulati pe corp si o bluza transparenta care a lasat sa se vada sutienul, campioana noastra a prezentat o cu totul alta imagine fata de ce a obisnuit pana acum, in momentul in care a fost fotografiata in timp ce se afla in afara terenul de tenis.
loading...
Un barbat, care se afla la ghereta la care se platea parcarea, a avut norocul ca Simona sa se aseze in spatele lui, astfel ca fanul nu a ratat ocazia de a-i cere un autograf. Halep nu l-a refuzat, iar acesta a plecat spre masina entuziasmat de pretioasa amintire.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro