ADDA – Suflete Pereche (piesa noua)

Pentru ADDA, vara anului 2015 este una cat se poate de muzicala! Tanara cantareata respira muzica prin toti porii. A lansat Vin sec alaturi de Shift – un single ce deja ruleaza in playlisturile radiourilor de specialitate, iar astazi continua drumul din Starile ADDEI cu un nou episod – Suflete pereche!
Adda 2

„Este o piesa pe care am scris-o acum un an si putin. Mi-am imaginat o relatie frumoasa care a inceput, intr-un fel sau altul, in copilarie, ca si prieteni si care s-a dezvoltat in timp intr-una de dragoste, ei fiind suflete pereche. Doar ca finalul este trist, cei doi se despart in momentul in care apare o alta femeie in viata lor si barbatul alege sa o paraseasca pe prima. Nu am trait povestea asta, dar am fost inspirata din povestea unei prietene mai in varsta.” ,spune ADDA

Ca si Baladda, si al doilea episod – Suflete pereche – are aceeasi echipa in spate: muzica este realizata de catre ADDA, Liviu Teodorescu si Yogi; productia poarta semnatura Yogi si Liviu Teodorescu, masterul Madalin Rosioru si, dupa cum v-am obisnuit, ADDA este cea care a scris si versurile.

loading...
Starile ADDEI este un sezon format din 7 mini piese (cea mai scurta are 1 minut si 12 secunde, iar cea mai lunga are 2 minute si 9 secunde ), fiecare cu videoclipul sau. Al doilea episod a fost lansat azi si poarta numele de Suflete pereche. Starile ADDEI este un proiect amplu, in PREMIERA in Romania, poate chiar international! Si cum tanara si talentata artista crede ca fanii sunt cei care conteaza cel mai mult, la sfarsitul sezonului, starea cu cele mai multe vizualizari pe youtube se va transforma in urmatorul ei single!

Starile ADDEI este a 2-a co-productie Baladda Recors (casa de productie muzicala a ADDEI) si DeMoga Music.

Videoclipurile sunt o productie TheCell dupa un scenariu Edvigia Taru si ADDA. Regizor Teodor Cucu, DOP Ionut Popescu, consultant de imagine Alex Galmeanu, producator George Maftei, assistant platou Liviu Badilita. Make-up artist a fost Ana Mironescu, iar hair styling-ul poarta semnatura Alex Claudiu Sarghe.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro