Avem primele fotografii cu bebelusul Andreei Mantea! Este incredibil cat de bine seamana cu mamica lui celebra!

Va prezentam azi, cum arata baietelul Andreei Mantea. Iata-l pe David Andrei, ingerasul care i-a schimbat viata total vedetei tv. Pentru ca, asa cum chiar ea declara intr-o emisiune tv, „nimic din ce a fost nu mai conteaza acum, niciun necaz nu mai exista, nimic din ce era grav nu mai are valoare azi! Prioritatile mele s-au schimbat total odata cu venirea pe lume a lui David. Acum, el este singurul care conteaza, el a devenit ratiunea mea de a trai” – spunea Andreea Mantea.
andreea-mantea 2
Andreea nu a vrut sa isi arate fiul pana acum, insa preotul tocmai i-a facut bebelusului o slujba premergatoare botezului, asa ca bruneta s-a linistit si il arata mandra intregii lumi, mai ales ca micutul implineste maine o luna. Si are si de ce sa fie mandra tanara mamica, pentru ca fiul ei ii seamana bucatica-rupta. Face gropite exact ca ea, cand rade, e brunetel si are ochisorii migdalati.

loading...
In curand, va avea loc si botezul lui David Andrei, mamica dorindu-si o ceremonie religioasa cat mai discreta, urmata de o petrecere pe masura. Evenimentul va avea parte in a doua jumatate a lunii iulie.

Andreea Mantea a devenit mamica in urma cu o luna, pe 27 mai, la o maternitate privata din Capitala. David Andrei a venit pe lume prin cezariana si a primit nota 10 la nastere.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro