Imagini trucate cu Simona Halep goala, facute publice! Cum castiga americanii bani de pe urma sportivei noastre!

Considerata de specialisti viitorul numar 1 mondial in tenisul feminin, dupa eventuala retragere a Serenei Williams, Simona Halep se vede implicata, fara voia ei, intr-un scandal cu tenta sexuala.
simona halep
In pofida faptului ca, in nici doi ani de zile, s-a transformat dintr-o necunoscuta intr-o sportiva de talie mondiala, campioana noastra a ramas cu picioarele pe pamant si a fost intotdeauna demna in privinta vietii private, fiind considerata una dintre cele mai „cuminti” celebritati din intreaga lume.

loading...
Din pacate, americanii au incercat sa schimbe imaginea imaculata a constantencei. Astfel, mai multe site-uri de profil din Statele Unite au facut publice cateva fotografii in care compatrioata noastra apare goala.

Imaginile respective, de o vulgaritate strigatoare la cer, sunt, bineinteles, trucate. Si, dupa cum era de asteptat, site-urile respective cer bani pentru a vedea pozele la dimensiuni mari si pentru a admira mai multe astfel de fotografii „incendiare” cu Halep goala.

Mai mult, un alt site, anunta publicarea unui alt set de cadre cu tenismena noastra dezbracata. „Fotografii nud cu Simona Halep, scapate online”, titreaza portalul online respectiv.

„Simona Halep devine ultima celebritate care cade victima unui scandal cu imagini nud. Fotografii foarte personale si private de pe telefonul ei au fost postate pe mai multe site-uri mondene ieri”, continua descrierea site-ul cu pricina, ceea ce este, bineinteles, o stire falsa de la inceput pana la sfarsit.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro