Liviu Teodorescu – In Bratele Tale (single nou si videoclip)

Liviu Teodorescu a intrat in ultimii ani in febra productiilor muzicale, lansand single-uri si colaborari de succes precum “Esti Piesa”, “Asa e dragostea” (cu Andra), “Un loc in viata ta”, “Tot ce mi-a ramas” (cu Robert Toma si Adda), piese ale caror videoclipuri inca se afla in playlisturile televiziunilor muzicale.
liviu teodorescu
In aceeasi nota romantica, Liviu Teodorescu lanseaza single-ul “In bratele tale”, marca DeMoga Music si Universal Music, venind la pachet cu casino spiele un videoclip regizat de iRonic.

loading...
Filmat in doua locatii diferite, padurea din Frumusani si Halele Carol, clipul ne introduce intr-o lume idilica, unde dragostea este confuza: “In clip este prezentata, simbolic, readucerea la viata a unei povesti de dragoste. Ea crede ca totul e pierdut si vrea sa plece, insa el inca vede viitorul din relatia lor. Clipul e o urmarire continua, in timpul careia am in minte doar un vers al piesei: Ce n-as da s-adorm acum sa ma trezesc #InBrateleTale. Am scris piesa asta dupa un concert, in camera mea de hotel, la 3 dimineata. Inseamna mult pentru mine, e o parte din sufletul meu”, marturiseste Liviu.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro