Zdob si Zdub, cap de afis la cea de-a doua editie Fish Eye FEST!

The Amsterdams, Loungerie II, The Kryptonite Sparks, DJ K-lu & Zdob si Zdub completeaza lista artistilor care vor face show in cea de-a doua editie a festivalului de arta si pescuit Fish Eye FEST. Acesta se va desfasura pe durata weekend-ului 3-4 iulie 2015 in Vama Veche, iar intrarea este libera! Esti gata pentru o experienta de neuitat?
Evenimentul este organizat de catre Asociatia Ad Patres!
zdob si zdub
Un line-up pentru toate gusturile, doua scene, zeci de performance-uri, arta contemporana si delicii culinare dobrogene cu aroma de peste la gratar. Iata ce promite cea de-a doua editie Fish Eye FEST. De cu seara pana la rasarit, in spatiul vibrant de la malul marii vor avea loc expozitii, ateliere, spectacole de teatru si proiectii de filme de arta. Un exercitiu de reinventare a dinamicii zonei costiere sud dobrogene in jurul comunitatilor locale de pescari, Fish Eye FEST militeaza pentru valorificarea patrimoniului natural si cultural al zonei Dobrogea Sud in vederea relansarii economiei locale.

loading...
Desfasurata la inceput de mai, prima editie Fish Eye FEST a adunat in aceeasi boema si etern controversata Vama Veche aproximativ 15 000 de participanti in cele doua zile de festival, care au dansat prin ploaie intr-o atmosfera electrizanta, au cantat si au petrecut pana in zori. Pe langa multa muzica buna in aer liber, editia de debut Fish Eye FEST a inclus teatru pe plaja, ateliere, seminarii culturale si proiectii de filme cu si despre pescari, iar workshopurile de arta culinara au facut deliciul gurmanzilor.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro