Ai trait sa o vezi si pe asta! Iulia Albu a iesit in chiloti pe strada. VEZI FOTO AICI

Iulia Albu socheaza la fiecare aparitie, insa, zilele trecute, a depasit orice imaginatie! Cunoscutul fashion editor a fost surprins pe strada intr-o salopeta “golasa”, care lasa sa i se vada tot, inclusiv chilotii si fundul!
iulia albu
Daca ati fi crezut ca le-ati vazut pe toate in cazul Iuliei Albu, ei bine NU! Extravaganta femeie a reusit sa ii dea gata pe vecinii sai, dar si pe barbatii care se aflau in zona blocului ei, vineri seara, in momentul in care a iesit din casa!

loading...
Paparazzii au surprins-o pe Alba inainte de a urca intr-o masina care urma sa o duca intr-o directie necunoscuta! Vedeta arata senzational intr-o salopeta neagra, de voal, care, surpriza, era atat de transparenta incat lasa sa i se vada body-ul extrem de provocator, mai ales in partea chilotului.

Iulia pasea nestingherita cu doua genti la brat, una alba cu flori si alta de culoare maro, si nu parea sa ia in seama privirile celor din jur.
loading...
Fashion editorul a ajuns la masina, l-a salutat pe soferul care i-a deschis, galant, usa, apoi, si-a aranjat tacticos posetele in autovehicul, semn ca pleca inafara orasului.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro