BOMBA! Loredana Chivu, trei ani de PUSCARIE

Loredana Chivu a fost oprita de un echipaj de politie, care i-a cerut permisul, insa, din pacate, vedeta nu a avut ce prezenta.
loredana chivu 2
Blonda are permisul suspendat, insa cu toate ca nu avea niciun drept legal de a conduce, tot s-a urcat la volanul masinii. Loredana Chivu a fost prinsa de autoritati, care i-au intocmit un dosar penal.
Intamplarea a avut loc, saptamana trecuta, joi noaptea, in zona Chitila. Vedeta se indrepta spre satul natal, Lunguletu.

loading...
Asadar, conform legii, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al carei permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in Romania se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda” stipuleaza articolul 335 lit b) din Noul Cod Penal.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro