Ed Sheeran anunta numele primului artist din portofoliul propriei sale case de discuri

Britanicul Jamie Lawson a fost dezvaluit drept primul artist care semneaza cu nou infiintata casa de discuri Gingerbread Man Records, apartinand mult premiatului artist international Ed Sheeran.
ed sheeran
Primul album ii poarta numele artistului si urmeaza sa apara pe 9 octombrie. Lansarea va fi celebrata printr-un concert special sustinut la Scala din Londra pe 4 noiembrie. Enigmatic si emanand o energie pozitiva, Jamie i-a atras prima data atentia lui Ed Sheeran cu o prima versiune a viitorului hit „Wasn’t Especting That” care i-a provocat si cateva lacrimi lui Ed. Piesa este cea care deschide si albumul „Jamie Lawson”.

Ed a declarat:

„Prima data cand l-am remarcat pe Jamie Lawson se intampla in urma cu cativa ani cand am ascultat piesa Wasn’t Expecting That. Foarte rar ma emotionez la auzul unei piese dar aceasta pur si simplu m-a paralizat. Jamie reuseste sa impregneze atat emotie pura in munca sa incat am stiut imediat ca vreau sa lucrez cu el intr-o buna zi. Cum m-am decis sa imi pornesc propria casa de discuri alaturi de Atlantic Records, primul artist pe care trebuia sa il semnez a fost Jamie. Prin Gingerbread Man Records pot sa promovez, pe o platforma imensa, muzica mea preferata si Jamie a reprezentat alegerea perfecta pentru o prima lansare”.

Jamie este originar din Plymouth iar calatoria sa pana in acest punct a fost una de proportii epice. A fost un drum anevoios pana cand si-a descoperit vocea, iar pana in prezent a reusit sa fie o prezenta constanta in muzica. Insa acum incepe sa infloreasca si sa capete din in ce mai mare importanta ca artist. Intalnirea din urma cu cativa ani cu Ed Sheeran parea sa nu fi avut vreun efect insemnat, amandoi fiind doi artisti semnati cu Atlantic si aflati la inceput de drum.

Jamie si-a adus aminte despre intalnire:

„El [n.n.: Ed Sheeran] urma un anumit circuit, aveam o multime de prieteni in comun, nu ne cunoscuseram oficial, dar auziseram unul de altul. Piesele sale erau grozave si el era un tip de treaba. Am facut schimb de numere de telefon, iar la putin timp dupa aceea el a devenit extrem de faimos si eu il priveam gandindu-ma: „Inca unul care se duce”.

La un an distanta, Ed a observant un poster cu Jamie intr-un pub irlandez si si-a amintit de acea intalnire. El urma sa ia parte la Ruby Sessions in Dublin in saptamana urmatoare si l-a rugat pe promoter sa il invite si pe Jamie sa cante. Asadar, Jamie a sarit de la un public de cateva sute de oameni la unul format din 10.000 de oameni. Jamie a continuat sa il acompanieze pe Ed in turneu trecandu-si astfel in palmares un concert sustinut in fata a 175.000 de oameni in Australia (unde Wasn’t Expecting That era pe locul 2, castigand si un dublu disc de platina).

Albumul sau de debut la Gingerbread Man Records a fost produs de colaboratorul de lunga durata a lui Ed, Will Hicks (Lily Allen, Plan B, Bastille) si mixat de Ruadhri Cushnan (Munford & Sons,- „Babel”. Ed Sheeran – „+” si „X”). Albumul reflecta un autor si un cantaret extrem de increzator si confortabil care nu se teme sa fie el insusi. Intregul tracklist poate fi consultat mai jos:

Wasn’t Expecting That
Someone For Everyone
Cold In Ohio
The Only Conclusion
Still Yours
All Is Beauty
Don’t Let Me Let You Go
Ahead Of Myself
In Our Own Worlds
Sometimes It’s Hard
Let Love Hold You Now

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro