Gestul care a dat-o de gol pe Anda Adam ca e gravida! Cantareata se afla in luna a patra de sarcina! Zilele trecute si-a comandat un carucior de fite

E sigur! Peste 5 luni, cantareata Anda Adam va deveni mamica.
anda adam
E drept, informatia ca formele rubensiene pe care le-a afisat in ultima vreme Anda Adam au fost puse pe seama graviditatii a aparut. Insa, imediat a fost si negata, artista sustinand ca nici vorba de sarcina.
Ei bine, s-a aflat adevarul. Anda este insarcinata in luna a patra si este extrem de fericita. Va deveni mamica chiar in jurul sarbatorilor de iarna si, din fericire, sarcina ei nu este una deloc sacaietoare pentru frumoasa artista.

loading...
Zilele trecute, cantareata a facut un gest care a dat-o de gol si a spulberat toate suspiciunile. A mers la un magazin de fite din Capitala, specializat in articole pentru nou-nascuti, si si-a comandat deja un carucior si un scaun de bebelusi pentru masina. Din pacate pentru ea, nu era singura clienta din incinta, viitoare mamica, asa ca o alta graviduta, cititoare WOWbiz.ro, a auzit-o si ne-a dat marea veste.

Cantareata s-a casatorit in urma cu o luna cu Sorin Andrei, barbatul care a facut-o fericita si caruia ii va darui in curand un copil.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro