Mesajul care o va infuria pe Andreea Mantea. Ce a putut sa scrie Cristi Mitrea la numai o zi de la botezul fiului sau, David Andrei

Andreea Mantea si-a crestinat, duminica, 19 iulie, fiul, pe David Andrei. Tatal micutului a lipsit de la eveniment, preferand sa se distreze la Cannes, in compania unor prieteni. La o zi de la botezul fiului sau, luptatorul a lasat un mesaj.
andreea mantea si cristi mitrea
Asadar, la bustul gol, Mitrea si-a pus o pelerina rosie pe care scrie Superman. Ieri, acesta a postat o poza pe Instagram in care aparea o tanara topless.

loading...
„Superman e unde vrea el sa fie, cand vrea el sa fie ???? #daca #vreau #sa #fluier #fluier #stiicezic ????”, a scris Cristi Mitrea pe Facebook.
https://instagram.com/p/5WIEpXsUqG
Andreea Mantea este una din cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, iar ultima emisiunea pe care a prezentat-o a fost „Mireasa pentru fiul meu”, in perioada in care Mirela Boureanu Vaida se afla in concediu maternal.
La sfarsitul lunii mai ea a devenit pentru prima oara mama, iar in prezent isi creste baietelul singura. Ea a interrupt orice fel de legatura cu tatal copilului, Cristi Mitrea, dupa mai multe certuri si neintelegeri.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro