Rasturnare de situatie! Irinuca s-a mutat cu Moni! Irinel Columbeanu ia in calcul posibilitatea de a petrece vacanta de vara cu… fosta sotie: „Ea e la timona”.

Monica Gabor s-a intors in tara la inceputul acestei lunii pentru a sta o perioada alaturi de fiica sa, Irina.

Astazi, afaceristul Irinel Columbeanu vorbeste despre relatia pe care o are in prezent cu fosta sa sotie. Aceasta a facut o vizita oarecum surprinzatoare pentru presa, dar nu si pentru el.

“A venit in tara aproape la inceputul lui iulie si, din cate stiu, va sta aici pana spre sfarsit lunii. A venit special pentru Irina, ca sa petreaca vacanta cu ea. Stau impreuna, Irina locuieste acum cu mama sa. Eu imi vizitez fetita de cate ori sunt invitat la ele. Atunci o si vad pe fiica mea si mi se pare firesc si sanatos ca ele sa-si doresca sa stea impreuna. Irina nu a mai pictat in acesta perioada, dar nu ma deranjeaza. Va avea timp suficient sa recupereze dupa vacanta”, a dezvaluit Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

loading...
Desi in urma cu cativa ani, afaceristul si fosta sa sotie au purtat un razboi crancen pentru castigarea custodiei fetitei lor, se pare ca, odata cu trecerea timpului lucrurile s-au linistit si functioneaza numai spre binele Irinei, rodul iubirii lor din vremurile bune. Drept dovada stau declaratiile lui Irinel Columbeanu, afaceristul dezvaluindu-ne ca daca Monica Gabor i-ar propune sa petreaca o perioada de timp in formula de trei, ei doi si fiica lor, in schema familiei perfecte, ar accepta fara sa stea pe ganduri.

“Eu nu am nimic impotriva acestei chestiuni. Daca ea mi-ar propune sa plecam cateva zile impreuna cu Irina, in vacanta, undeva, as accepta. Ca sa spun asa, ea e la timona!”, a conchis Columbeanu lasand de inteles ca mingea se afla in terenul Monicai Gabor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro