Andreea Ibacka si Oana Radu, la un pas de paruiala! Sotia lui Cabral nu i-a gustat glumele, cantareata a luat foc

Au accceptat invitatia la aceeasi emisiune TV si au fost la un pas de paruiala. Oana Radu si Andreea Ibacka au scos gherutele la TV, in momentul in care au luat cina impreuna, in emisiunea „Cireasa de pe tort”.

Invitata alaturi de cantareata Oana Radu, luptatorul Ionut Pitbull si cantaretul Mihai Traistariu in cadrul unei emisiuni culinare, pentru a gati si a fi gazda, Andreea Ibacka nu a gustat glumele colegilor si a fost pusa la zid de Oana Radu.
„A simtit nevoia sa se retraga. Eu sunt maritata, nu pot sa ascult asa ceva! Vai! Mi se pare oripilant Nu-mi plac persoanele astea. Eu sunt o persoana directa si cu mine vorbesti direct. Frate, faceam eu o gluma Mihai si cu Ionut, nu stiu de ce a simtit sa se retraga.

loading...
In fine, poate e mult mai pretentioasa, mai cizelata decat mine, poate eu nu ajung la nivelul ei si a simtit nevoia sa nu intre in mocirla cu mine”,a spus Oana Radu, vineri, la Prma TV.
De cealalta parte, Andreea Ibacka a recunoscut ca s-a simtit stanjenita sa participe la glume cu tenta sexuala.
„Au fost niste discutii in care nu m-am regasit sau m-am simtit stanjenita. E greu ca patru oameni care nu se cunosc sa se deschida unul fata de celalalt, sa gaseasca subiecte comune pe care sa le dezbata pe parcursul a cateva ore”, a spus sotia lui Cabral, care a luat in ras dieta Oanei Radu. „Am aflat cu aceasta ocazie ca exista si chec de dieta”, a adaugat blonda.

Cantareata Oana Radu a devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea „Vocea Romaniei”, unde a atras atentia cu aptitudinile vocale, dar si cu kilogramele in plus. Imediat dupa competitie, a intrat la dieta si a vizitat de mai multe ori cabinetul medicului estetician. La finalul regimului fulger care a durat mai multe luni, Oana Radu a topit peste 60 de kilograme.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro