Bianca Draguanu si Catalin Botezatu, din nou impreuna! S-au mangaiat in plina strada si…

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au trait o frumoasa poveste de dragoste in perioada 2009- 2010. De altfel, designerul a fost cel care a scos-o din anonimat. Desi au trecut cativa ani de atunci, cei doi pastreaza in continuare o relatie de prietenie.
Bianca Dragusanu
Dovada sta si in umaginile surprinse de CANCAN.ro, intr-una din zilele trecute, in Capitala. Bianca si Bote s-au intalnit ziua in amiaza mare, au stat de vorba s-au tinut de mana, fara sa le pese ca ii poate vedea cineva.

De altfel, Bianca a declarat de nenumarate ori ca designerul este unul dintre prietenii ei, iar cei doi se vad, ori de cate ori au ocazia.

loading...
De data aceasta, vedeta a fost extrem de discreta. Desi avea posibilitatea sa coboare din masina si sa stea de vorba cu Bote, care se afla in compania unui prieten, ea a preferat sa stea in masina personala.

Cat timp cei doi au stat de vorba, designerul nu a ezitat sa o tina de mana pe Bianca si sa ii zambeasca in permanenta, semn ca este in continuare o legatura puternica intre ei.

In urma cu mai bine de un an, Catalin Botezatu a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Bianca. Acesta nu a exclus posibilitatea de a se impaca. „E posibil sa ma intorc la ea, de ce nu? Niciodata sa nu spui niciodata”, a spus Botezatu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro