Cine e barbatul misterios cu care a iesit Andreea Mantea la restaurant! Au comandat, au ras si… au fost extrem de apropiati!

Astea sunt imaginile sfarsitului de vara! Andreea Mantea, pentru prima data de cand a nascut, in compania unui barbat misterios!
andreea-mantea 2
Surpriza de proportii ieri dupa-amiaza, intr-un restaurant din centrul Capitalei. Frumoasa Andreea Mantea si-a facut aparitia in compania unui barbat misterios.
Spre ghinionul celor doi care si-ar fi dorit sa nu afle nimeni de pranzul lor secret, paparazzi au fost pe faza si au surprins momentul absolut incredibil. Nu de alta, dar este pentru prima data cand o vedem pe Andreea in compania unui barbat, de la despartirea de fostul concurent de la show-ul tv „Burlacita””.

loading...
Andreea si companionul sau misterios, un tip inalt, bine facut insa lipsit de podoaba capilara, semn ca vedetei tv ii place o anume tipologie de barbat, au petrecut mai bine de doua ore in localul cu pricina. Au mancat, de mancat, insa mai interesanta decat mancarea a fost, de departe, conversatia. Cei doi s-au amuzat copios, au vorbit o gramada, zambindu-si si… au parut extrem de apropiati.

Oare va anunta Andreea Mantea, in curand, ca are o relatie?

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro