Gesturi tandre intre Vica Blochina si Dan Helciug, la receptia unui hotel de la mare! Asa l-a rasplatit fosta iubita a lui Piti pe solist pentru 2.500 de lei! Intreaga scena a fost filmata de camerele de supraveghere

Vica Blochina are un talent special de a-si rezolva problemele, mai ales cand sunt barbati in jurul ei.
vica blochina
Vica Blochina, fosta amanta a lui Victor Piturca, s-a trezit ca nu are cu ce plati nota de consumatie, dupa ce si-a petrecut ziua de nastere cu 20 de invitati la un hotel de lux de pe litoral. In cele din urma, problema financiara a fost rezolvata cu ajutorul unei bune prietene a Vicai dar si cu cel al lui… Dan Helciug, care s-a oferit sa-i plateasca 2.500 de lei de pe cardul propriu si personal. Intamplarea a fost prezentata pe larg de site-ul nostru in ultimele zile, insa ceea ce nu stiati pana acum este ca in mijlocul „tranzactiei” a avut loc o scena de o tandrete deosebita.

loading...
Mai precis, filmarile de la camerele de supraveghere ale hotelului au surprins momentul in care Vica ii multumeste cu o mica sarutare lui Dan Helciug pentru gestul sau frumos. Ce-i drept, pupicul pe obraz pare un gest mai degraba nevinovat, insa momentul in care acesta se produce spune totul despre situatia in care se afla Vica: chiar inainte ca solistul sa tasteze codul PIN al cardului sau si sa-i plateasca Vicai consumatia. De remarcat si faptul ca inainte sa plateasca, Helciug i-a dat Vicai sa vorbeasca cu cineva de pe telefonul sau, ca si cum ar cere acordul persoanei de la capatul liniei. Dan Helciug e casatorit de mai multi ani cu Elena, cu care are doi copii, insa aceasta nu se vede pe camerele de supraveghere. De asemenea, reprezentantii resortului in care a avut loc intamplarea ne-au declarat ca interpretul nu a fost cazat in acelasi apartament (cu 3 camere) in care a stat Vica impreuna cu fiul ei si alte 5 prietene ci si-a inchiriat o camera pe care a platit-o singur.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro