Tonciu, platita cu doar 1.500 de euro ca sa supravietuiasca pe o insula pustie! Bruneta a acceptat sa isi puna viata in pericol de dragul unui show tv

Cooptata in cel mai nou proiect al toamnei, “Survivor”, Andreea Tonciu va primi un onorariu destul de mic pentru riscurile la care se va expune.
andreea tonciu
Andreea Tonciu pare ca nu se regaseste la trustul “Intact”! Adusa initial cu surle si trambite, bruneta credea ca va da lovitura vietii sale, din punct de vedere profesional si financiar, la postul lui Dan Voiculescu.

loading...
Din pacate, socoteala de acasa a vedetei nu s-a potrivit deloc cu cea din targ, caci de la diva de top, Tonciu a ajuns sa se multumeasca doar cu firimituri! Astfel, ea a fost scoasa din schema ca asistenta nocturna, a pierdut rolul de “burlacita” si a fost nevoita sa accepte doar aparitii platite modest la “Poftiti pe la noi”, “Splash” si…acum “Survivor”.

“Andreea va participa din toamna in noul format al Antenei1, show in care va fi nevoita sa treaca prin tot felul de experiente dificile. “Survivor” este un proiect dur si, in multe tari, protagonistii au cedat fizic in capcanele intinse de producatori. De aceea, se presupune ca onorariul participantilor trebuie sa fie si el unul pe masura. Totusi, in cazul lui Tonciu, lucrurile nu stau deloc asa, intrucat, ea a acceptat sa participe pentru aproximativ 1500 de euro, o suma mica in raport cu riscurile emisiunii”, au povestit persoane din preajma Andreei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro