Adelina Pestritu vrea sa-si faca o operatie estetica si isi doreste sa fie mama de gemeni!

Amfitrioana emisiunii “WOWbiz”, cel mai tare show nocturn de divertisment, este fericita si implinita din toate punctele de vedere. Vedeta are o cariera solida, aproape un milion de aprecieri pe facebook, are o silueta de manechin si, nu in ultimul rand, este o norocoasa pentru ca si-a gasit sufletul pereche. Superba bruneta ne-a vorbit, fara perdea, despre relatia ei, despre dorinta de a deveni mamica si ne-a dezvaluit parerea despre operatiile estetice.
adelina pestritu 2
Adelina, ai o silueta perfecta si sunt convinsa ca multe doamne isi doresc sa afle cum te mentii.
Adelina Pestritu: Mananc salate, beau multa apa si fac mult sport. Eu am slabit considerabil la inceputul anului, de la o simpla raceala, dupa ce am prezentat petrecerea de Revelion intr-o piata, in aer liber, in Focsani. Erau -20 de grade! Eu cand sunt racita slabesc imediat si profit de asta. Inainte de Revelion aveam 58 de kilograme, iar acum am 50. Mi-am facut un program echilibrat, ma odihnesc, ca si asta ajuta la procesul de slabire. Toti apropiatii mi-au spus ca sunt prea slaba, chiar si Stefan (n.r. Speak) ma vrea putin mai plinuta, dar eu ma simt bine in pielea mea. Sa te ingrasi e simplu, dar sa slabesti e dificil. Cel mai important e sa fii impacata cu silueta pe care o ai, iar eu sunt.

loading...
e parere ai despre operatiile estetice? Ai recurge la o astfel de interventie?

A.P: Poate in curand o sa-mi fac si eu una, dar nu dau foarte multe detalii. Am o parere buna despre operatiile estetice daca le faci cand este cazul, nu doar de moft. Unele femei fac astfel de operatii doar ca vad la prietenele lor sau la vreo vedeta si nu isi dau seama ca sunt foarte frumoase naturale. O sa apelez si eu la medicii esteticieni de cate ori voi simti ca se impune o imbunatatire, dar toate la timpul lor.

Pe langa o silueta de invidiat si o cariera solida, ai si o relatie frumoasa. Cand ti-ai dat seama ca Speak este “the one”, jumatatea ta?

A.P: De cand l-am cunoscut a fost o chimie puternica intre noi. Am simtit asta de cand am inceput sa iesim. Mi-am dat seama ca este exact ce-mi doresc, avem multe in comun, nu ne place sa iesim in cluburi, preferam sa stam acasa, sa ne uitam la un film, ne place amandurora sa calatorim, sa vedem locuri noi, sa ne imbogatim memoria cu amintiri frumoase. Daca nu l-as fi intalnit pe el, nu stiu daca as fi gasit vreodata pe cineva care sa ma completeze. Eu cred ca este jumatatea mea, sufletul pereche, si sper sa nu regret declaratia asta (rade).

Ai spus de multe ori ca adori copiii si ca iti doresti sa devii mamica. Cand ai de gand sa convoci barza?

A.P: Am vorbit cu Stefan despre copii si amandoi ne dorim mostenitori. Imi plac copiii de cand eram mica. Visez la momentul cand o sa-l am pe al meu in burtica si apoi in brate. Pana atunci fac exercitii cu Nobby, pentru ca si ea este copilul meu. In viitorul apropiat, in doi ani maxim, ma vad mamica…

De…?

A.P: De gemeni. De foarte mult timp am dorinta asta. In neam nu am cazuri, dar pot sa fiu eu cea care sparge gheata, iar dupa mine sa faca si stranepotii mei (rade).

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro