BOMBA! Madalina Ghenea s-a cuplat cu unul dintre cei mai mari fotbalisti din lume! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

Cristiano Ronaldo si Madalina Ghenea sunt foarte apropiati in ultima perioada.
madalina-ghenea
„Cristiano Ronaldo a inclouit-o pe Irina cu Madalina Ghenea!”, anunta presa din Spania. Romanca a jucat in prima reclama la parfumul lui Ronaldo, „Legacy”, iar acum se pare ca relatia lor a ramas apropiata.

loading...
Intrebata de o eventuala relatie cu Ronaldo, Madalina s-a limitat sa comenteze: „Am aparut in clipul de promovare al parfumului lui Ronaldo pentru ca si el m-a ajutat intr-un proiect de caritate al unei fundatii al carei ambasador sunt.

Scopul acelui proiect era sa ajutam cele mai sarace comunitati din Haiti. Ronaldo ne-a dat o mina de ajutor pentru a construi o baza sportiva. E o persoana foarte placuta, iubeste copiii si s-a implicat imediat in proiect. Cand e vorba de acte de caritate, Cristiano e foarte saritor”, a spus romanca.

Spaniolii cred ca Madalina este copia perfecta a Irinei Shayk, unul dintre cele mai de succes modele din lume.

Madalina locuieste la Milano, acolo unde se imparte intre moda si filme. Ghenea nu e straina de fotbal si fotbalisti. A fost cuplata cu Marco Borriello, fostul atacant de la Milan, Roma sau Juventus.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro