Interviu EXCLUSIV: Andreea Balan – „Am un zambet mare-mare pe fata”

Pe Andreea Balan o putem declara fara probleme artista momentului,recent a castigat trofeul „Best Show” la Media Music Awards si noul ei single „Uita-ma” in colaborare cu Cortes rasuna peste tot.Am stat de vorba cu ea si ne-a dezvaluit ce ne pregateste pe viitor.Vezi mai jos raspunsurile vedetei.
andreea balan 3
Trebuie sa recunosc, cand am dat prima data PLAY la „Uita-ma”, am ramas placut surprins si ma asteptam sa prinda, mai ales ca videoclipul se potriveste manusa piesei. Cine a venit cu ideea piesei si cu locatia unde a fost filmat clipul?
Andreea Balan: Multumesc pentru cuvintele frumoase! Ideea piesa este una plina de emotie si vine dintr-o poveste reala pe care a trait-o Cortes – care a scris si versurile – si in care m-am regasit si eu 100%. Si cand am ascultat demo-ul, am zis DA, instant pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa canti ceva in care crezi, vers cu vers. Videoclipul a fost filmat in desertul Mirage Lake dupa ideile lui Edward Aninaru, regizorul cu care am colaborat absolut minunat! M-a provocat sa joc, sa incerc lucruri pe care nu le-am facut pana acum. A trebuit sa plang, sa rad, sa urlu, sa ma cert cu mine, sa fiu nebuna! Iar echipa de styling m-a ajutat sa-mi intru in rol cu ceva in care ma regasesc si care mi se potriveste!

loading...
Pana acum ai filmat doua videoclipuri in America si se pare ca te incadrezi perfect in peisajul acela, mai urmeaza sa filmezi acolo sau alegi alte locatii la fel de frumoase?
Andreea Balan: Am filmat pana acum patru videoclipuri in America. Doua dintre ele au fost lansate – Uita-ma si Throw your money – si doua urmeaza sa fie lansate, fiind foarte diferit ca stil muzical intre ele si ca look. De data asta, am fost in SUA special pentru a filma videoclipurile insa mi-ar placea sa pot sa imi planuiesc filmarile in functie de vacante. Sa merg in vacante si sa imi rezerv cateva zile pentru a filma in locuri exotice sau foarte interesante. Acum depinde si de piese si de trairi. Insa da, ma regasesc perfect in peisajul american, e ca un tablou, un tablou diferit pentru un clip romanesc.

Ai o multime de show-uri. Alergi dintr-un colt in altul si recent ai primit trofeul „Best Show” la Media Music Awards, ceea ce inseamna ca ai cel mai complex show din Romania. Cum reusesti sa te mentii in forma, mai ales ca show-ul tau implica foarte multe energie?
Andreea Balan: Premiul BEST SHOW e poate cel mai important primit pana acum. Pentru ca e recunoasterea muncii de zeci de ani, mii de ore de antrenamente si o dorinta nebuna de a avea muzica, dans, costume, scenografie si cea mai tare echipa. Respect colegele mele care se bazeaza pe voce, imi place muzica lor si prestatiile lor sunt deosebite insa pentru mine, show inseamna mai mult decat voce. Inseamna energie, culoare, explozie, stari diferite, povesti, multe multe schimbari de costume si stiluri de dans si intamplari, coregrafii, desfasurari de forte. Iar acum lucram la un show cu trupa live si dansatoare care va fi gata la inceputul anului viitor pentru ca vrem sa fie perfect. E urmatorul pas si simt ca e ceea ce vreau: un show complet live. Ma mentin in forma alergand si dansand zeci de ore pe saptamana. Si am grija sa nu mananc prajeli, paine, prea multe dulciuri sau chestii nesanatoase. Si beau multa apa! Am si eu pofte ca toata lumea insa am inteles ca daca vreau sa am energia necesara pentru a duce pana la 3-4 concerte pe seara, trebuie sa am grija de corpul meu. E un templu 🙂

Daca trebuie sa alegi un vers din piesa „Uita-ma”, care ar fi acela?
Andreea Balan: As zice „Dar oricat ai incerca, tu nu ma poti uita fiindca mintea mea a ramas in mintea ta”. Pentru ca se potriveste… 🙂

Spune-ne ceva ce nu stim despre tine 🙂
Andreea Balan: Ceea ce publicul nu stie este ca eu citesc foarte mult. Si ca de multe ori adorm citind. Citesc in avion, in vacanta, in masina spre concerte si profit de orice ocazie sa aflu cat mai multe lucruri despre emotiile umane si de ce vietile noastre sunt asa cum sunt. Citesc carti de autocunoastere, de dezvoltare personala dar si profesionala – cum sa fiu un bun lider, cum sa imi dezvolt afacerile.

Ce planuri de viitor ai?
Andreea Balan: Incep sa zambesc de fiecare data cand ma gandesc la planurile de viitor. Am un zambet mare-mare pe fata. Pentru ca am deja 2 videoclipuri filmate si mai multe idei de show si pe partea vizuala despre care cred si sper ca imi vor aduce un nou segment de public. Veti vedea mai multe laturi de-ale mele in urmatorii ani, fiecare show si fiecare videoclip va fi o experienta. Veti vedea!

Ce mesaj ai pentru cititorii YabbMusic.ro, carora le place de Andreea Balan?
Andreea Balan: Va astept pe pagina de Facebook pe toti, daca nu sunteti deja acolo. Si cel mai important, vreau sa va vad la concerte. Acolo veti reusi sa cunoasteti universul meu cel mai bine! Va pup!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro