Interviu EXCLUSIV: F.Charm – „Gatesc rar, dar si cand o fac…mama, mama, schimb automat perceptia oamenilor fata de mine”

„Departe de tine”, „Aproape de tine”, „30 de grade”, „Cod rosu”, „Mama” sunt doar cateva dintre hit-urile cu care F. Charm a strans zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Recent,a scos o noua piesa pe piata muzicala: „Nu iese fum fara foc”,care a trecut deja de 4.000.000 de accesari si care „rupe” internetul.Am reusit sa aflam povestea piesei si mai multe curiozitati chiar de la el.Vezi mai jos raspunsurile artistului.
f charm stefania
Nu sunt deloc surprins de accesarile noului tau single „Nu iese fum fara foc” , am pariat inca din teaser ca va „rupe” internetul.Vreau sa ne spui de unde a inceput povestea piesei
F.Charm: Ma inspir din viata, din ceea ce vad si traiesc zi de zi. Am ales sa vorbesc despre gelozia dusa la extrem, fara motive bine intemeiate si nefondate, este un lucru care se intampla in majoritatea relatiilor serioase si de lunga durata. Nu ma surprinde faptul ca „Nu iese fum fara foc” are atatea accesari (si nu vreau sa fie luata in calcul modestia sau lauda), pentru ca in momentul in care scrii ceva din suflet, indiferent de trendul musical, oamenii simt si rezoneaza cu mesajul tau.

loading...
In noul videoclip joci alaturi de iubita ta. Cum a fost la filmari? Greu/Usor , mai filmati impreuna?
F.Charm: A fost o experienta unica, atat pentru mine, cat si pentru Stefania, am ales asta pentru a putea juca si exprima ceea ce voiam, inca de la inceput. Nu as fi putut sa joc la fel de bine daca in locul ei ar fi fost o actrita sau o persoana pe care n-o vazusem niciodata sau cu care nu impartisem atat de multe. Avand in vedere ca rezultatul final ma multumeste pe deplin, poate vom mai juca impreuna, daca piesa o va cere.

Am observat in videoclipul „MAMA”, alaturi de Elena Gheorghe, porti o sapca de la Last Kings (magazinul lui Tyga) si in mai multe poze de pe pagina ta de Facebook.Te-ai gandit sa iti faci propriul brand de haine/sapci/tricouri?
F.Charm: Da, sunt un mare admirator al acestui artist, i-am urmarit evolutia inca de la primul lui single si merita tot respectul si consideratia pentru cate a putut sa faca la varsta lui.
Brandul imi place foarte mult si “ma coafeaza”. Impreuna cu managerul meu, Florin Nedelcu, am gandit deja un proiect de acest gen si, in curand, vom lansa o colectie personalizata, mai multe nu spun pana nu avem legate toate gandurile, cap la cap.


Mai nou, mergi cu band la emisiunile TV. Urmeaza o formula de LIVE si pentru concerte?
F.Charm: Da, concertez de ceva timp si in formula pe care o vezi pe TV, in functie de evenimentul la care sunt invitat sa cant.

Cate tatuaje ai? Care este cel mai nou ? Mai urmeaza?
F.Charm: Am ajuns la 20, cel mai nou este un craniu de taur care reprezinta semnul meu zodiacal. Anul acesta mai vreau sa-mi fac inca doua, pentru a-mi incheia filmul pe care-l am in cap, inca din momentul in care m-am apucat de ele.

Cat de des joci FIFA?
F.Charm: Nu sunt un fan inrait FIFA, joc doar la ocazii cu prietenii, dar sunt un impatimit al jocurilor pe Xbox, momentan joc Witcher 3, si e al nalbi de greu (hahaha).

Daca trebuie sa alegi un vers din piesa „Nu iese fum fara foc”, care ar fi acela?
F.Charm: Toate versurile sunt „nascute” de mine, sunt ca si „copiii” mei, as face diferente daca-as alege numai unul.

Spune-ne ceva ce nu stim despre tine..
F.Charm: Gatesc rar, dar si cand o fac…mama, mama, schimb automat perceptia oamenilor fata de mine (hahaha).

Cand deschizi YouTube-ul, care este prima piesa careia ii dai PLAY?
F.Charm: Tyga – Stimulated

Ce mesaj ai pentru cititorii YabbMusic.ro?
F.Charm: Ascultati muzica buna, muzica cu mesaj , muzica din care se invata ceva!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro