Lidia Buble, mai sexy ca niciodata pe internet! Cantareata si-a pus pe jar fanii cu o fotografie provocatoare!

Lidia Buble este una dintre cele mai spumoase prezente din showbiz-ul romanesc. Cantareata este o fire foarte nonconformista si zburdalnica in ciuda faptului ca provine dintr-o familie religioasa.
lidia buble
De curand, frumoasa blonda a postat pe o retea de socializare o fotografie foarte senzuala. Imbracata intr-un maieu gri si fara sutien si cu sfarcurile la vedere la care a arasat un mesaj fierbinte. „Tremur cand ma atingi usor”, a scris Lidia pe Facebook.

loading...
Razvan Simion a facuit de curand prima reactie oficiala in ceea ce o priveste pe Lidia Buble (22 ani), cantareata cu care presa l-a cuplat imediat dupa despartirea de sotie.

Discret cu viata personala, prezentatorul matinalului de la Antena 1, Razvan Simion, a intrat in gura presei, dupa ce a anuntat ca mariajul lui cu Diana, femeia care i-a daruit doi copii, a ajuns la final. Motivul pare sa fi fost tinerica Lidia Buble, in mrejele careia a cazut. Vedeta TV a refuzat sa comenteze zvonurle aparute in presa. Pana acum… Razvan nu a avut nicio reactie in ceea ce o priveste pe frumoasa blondina, dar, astazi, la prima ora, a avut o reactie cel putin interesanta, in momentul in care a vazut-o pe Lidia Buble, alaturi de un adolescent.

„Unde stai? Ce adresa exact?”, au fost intrebarile pe care acesta i le-a adresat tanarului telespectator al emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani”, dupa ce a vazut fotografia in care sta extrem de apropiat de Lidia Buble.

Razvan Simion a anuntat despartirea de sotia sa, Diana, pe 25 iunie, dupa 15 ani de casnicie. Cei doi au impreuna doi copii, o fata si un baiat.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro