Tranda feat. Criss Blaziny & Chimie – SHAII (piesa noua)

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta astazi, 10 septembrie, prima piesa extrasa de pe cel mai nou material Tranda, „CONSTANGELES – Volumul 2”, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.
tranda
In prezent, Tranda pregateste ultimele detalii ale celui de-al doilea volum „CONSTANGELES”, EP pe care il vom lansa la inceputul lunii octombrie, la un an jumatate dupa primul volum si la exact trei ani dupa album sau de debut, „Evolutia”. Materialul este unul divers din punct de vedere al sound-ului si al mesajului, pe care vom gasi aproximativ 10 piese si colaborari inedite.

loading...

„Are energie, are stari variate si simt ca e continuarea fireasca a volumului 1. A fost un proces destul de lung pana sa stabilesc piesele care se potrivesc pentru o dinamica mai buna a materialului. Cateva piese nu au mai ajuns pe album, tocmai din cauza ca vreau sa fie cat mai concentrat.” , spune Tranda despre „CONSTANGELES – Volumul 2”.

Pentru promovarea noului material, Tranda lanseaza un prim single, si anume „Shaii”, pentru care a colaborat cu alti doi constanteni – Criss Blaziny si Chimie. Produsa de Tranda, piesa a fost mixata si masterizata de Grasu XXL la Okapi Sound Studio.

Pentru cei care nu stiu ce inseamna SHAII, in Constanta noi mai spunem SHAU in loc de „frate” sau „bro”. De acolo pluralul SHAII. Cat despre piesa, a venit natural. De cand facusem instrumentalul si refrenul, m-a dus cu gandul acasa si am stiut ca o sa fie o treaba de CONSTANGELES. Colaborarea cu Bla si Chimie a mers fin, shaii au venit la fix. Sper sa va placa si, pana pe 9 octombrie, tinem legatura pe pagina mea de Facebook. Va pup. YeShawoo!

Primul volum „CONSTANGELES” a fost prezentat la inceputul anului trecut si a fost promovat impreuna cu doua single-uri, „SxPB” feat. Grasu XXL & Smiley si „Persoana Mea” feat. Sore, care au beneficiat si de doua videoclipuri, pe care le puteti urmari pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro