ADDA – Lupii (single nou si videoclip)

ADDA a avut un 2015 plin! A scos Vin sec alaturi de Shift, a aparut ca si featuring pe Asasin, piesa lui Zhao, a scos si prima ei melodie vesela dedicata logodnicului ei – Azi e ziua ta, iubire si a lansat primul serial musical din Romania, Starile ADDEI, format din 7 mini piese, fiecare cu clipul sau.
Adda 2
Astazi, ADDA lanseaza Lupii – o piesa despre curajul de a-ti urma visele, indiferent de obstacolele intampinate, despre puterea de a continua pe drumul ales.

loading...

„Am scris piesa asta in cel mai greu moment din cariera mea, un moment in care toata lumea m-a trantit la pamant. M-am descurajat vazand ca anumiti oameni iti sunt aproape doar cand esti bine si uita de tine cand esti jos. M-am intristat sa vad cata ura si judecata exista intre oameni. Piesa asta e de fapt o rugaciune, din versuri reiese ca ciobanul e de fapt, Dumnezeu. Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am inceput sa scriu Lupii, am vrut sa ma las de muzica, dar in timp ce puneam pe hartie „da-mi putere sa mai cant, ca sa nu mai curga lacrimi pe pamant”mi-am dat seama ca nu vreau cu adevarat asta. Mi-am dat seama ca eu scriu muzica pentru oameni, ca sa se regaseasca in stari si sentimente si sa le transmit intr-un fel sau altul ca nu sunt singuri, ca si altii trec prin intamplari similare. Si vreau sa le spun ca orice s-ar intampla, totul o sa fie bine, ca nu trebuie sa renunte la visele lor, indiferent de ce greutati intampina!” , a spus artista.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro