Feli – Creioane colorate (single nou si videoclip)

Ti-ai imaginat vreodata viata asemenea unei carti de colorat? La inceput o primesti in alb si negru. Usor, usor incepi s-o desenezi cu trairile si visurile tale.
fely donose
Cu o cutie de „Creioane colorate” si multa sensibilitate, Feli da viata lumii in culorile sufletului ei. Ne aduce aminte ca fiecare zi poate fi un nou inceput in care sa descoperim lucruri noi, sa vedem lumea cu tot ceea ce are mai frumos si sa multumim pentru ceea ce am primit.

Mesajul ei este completat si de un videoclip emotionant, regizat de Catrinel Danaiata si produs de HaHaHa Video Production.

loading...
„Creioane Colorate a fost, si simt din toata inima cand spun asta, un semnal de alarma. M-a facut sa inteleg ca trec pe langa lucruri si nu mai vad ce reprezinta de fapt frumusetea si fericirea. Uitasem de copilul meu interior care se bucura de cele mai simple intamplari, de detalii aparent mici, si ma transformasem intr-un <> si atat.

Este o piesa pentru suflete, nu doar doar pt mine, Feli, ci pentru noi toti cei care am uitat sa ne bucuram de copilul interior si ne afundam doar in treburile de oameni mari.”, spune Feli.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro