Fosta cumnata a lui Alex Velea, vedeta in cel mai celebru serial romanesc! Uite cum arata mulatra

Este tanara, are o silueta de invidiat si, pe deasupra, e si mulatra, ceea ce nu poate fi decat un plus pentru fosta cumnata a lui Alex Velea. Sarah a surprins pe toata lumea cu aparitia intr-un cunoscut serial romanesc.
alex velea
In 2005, Sarah Mircea isi facea debutul in televiziune cu un rol in “Pacatele Evei”, una dintre cele mai urmarite telenovele romanesti. De atunci, fosta cumnata a lui Alex Velea a avut mai multe aparitii in productii de la noi, dar si in videoclipuri. Frumusetea ei si talentul l-au facut pe Cezar Ouatu sa o aleaga pentru a fi “iubita” lui in clipul piesei “It’s my life”, iar acum au transformat-o in personaj principal in “Las Fierbinti”.

loading...
In noul sezon al indragitului serial romanesc, Sarah Mircea joaca rolul uneia dintre verisoarele lui Branzoi, care ajunge in Fierbinti pentru a petrece cateva zile la acesta. Imbracata destul de sexy, aceasta se transforma rapid in atractia satului, Bobita si Giani incercand prin diverse metode sa o cucereasca.

In perioada in care Ana si Alex Velea isi disputau separarea, Sarah a fost cea care a iesit sa explice public intreaga situatie, in locul surorii ei. Tanara a marturisit atunci ca era destul de atasata de cantaret, pe care il aprecia pentru ca ii iubea si respecta sora.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro