Huidu o face praf pe Andreea Balan! „O cantareata nenorocita din Anglia, pe numele sau de femeie Ellie Gouldin, a furat piesa Andreei Balan a noastra!”

Andreea Balan a fost ironizata de Serban Huidu pentru ca ar fi copiat o melodie a englezoaicei Ellie Gouldin.
andreea balan 3
Serban Huidu, prezentator si realizator la „Cronica Carcotasilor”, a recomandat un text scris pe blogul emisiunii sale, postand comentariul: „Pe bune, acum! Cat sa mai fure englezii astia de la noi?”.
Textul se refera, in nota ironica, la faptul ca refrenul piesei „Uita-ma”, lansat de Andreea Balan in august 2015, seama cu cel al piesei englezoaicei Ellie Gouldin, „Love me like you do”, aparut cu 8 luni mai devreme, in ianuarie 2015. „O cantareata nenorocita din Anglia, pe numele sau de femeie Ellie Gouldin, a furat piesa Andreei Balan a noastra. Ascultati refrenul Andreei Balan si inceputul piesei englezoaicei”, se arata in textul publicat pe cronicipebune.ro.

loading...
„Englezoaica aia hotomana s-a teleportat in timp ca o nesimtita! O javra! A intrat in masina timpului si s-a dus vreo 8 luni in viitor! Mai precis, in luna ianuarie a anului 2015 ea s-a teleportat pana in luna august 2015 si a furat piesa Andreei Balan! Apoi, a luat-o in geanta ei de englezoaica si s-a intors inapoi in timp, in luna ianuarie 2015. Cu 8 luni inaintea Andreei, a lansat un videoclip si a vandut piesa celor care au realizat coloana sonora a filmului 50 Shades of Grey”, se mai scrie in comentariu.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro