Radio Killer – Mi-e dor (piesa noua)

E deja octombrie, toamna si-a intrat pe deplin in drepturi, si e timpul pentru o noua piesa semnata Radio Killer…nu orice piesa, ci o premiera cool, care nu poate lipsi din cele mai tari playlist-uri. „Mi-e dor”, compusa in studiourile HaHaHa Production, este prima productie in limba romana a proiectului.
radio killer

„A sosit momentul in care lansam prima noastra piesa in limba romana si suntem super incantati de rezultat. Ne-am dorit de multa vreme sa facem acest lucru, pastrand, in acelasi timp, un sound cool si care sa ne reprezinte in totalitate. Asa a aparut “Mi-e dor”, o piesa de dragoste, foarte emotionanta, scrisa impreuna cu Elena Morosanu si Andrei Mihai.”, au declarat Lee Heart si Paul Damixie despre cea mai noua piesa a lor.

Radio Killer traiesc prin muzica pe care o fac si asta se vede de fiecare data cand urca pe scena sau lanseaza o noua piesa. Prin sound-ul lor dinamic si electrizant au reusit sa depaseasca granitele si sa cucereasca topurile radiourilor de muzica dance din Europa si SUA. La 4 ani de la primul succes obtinut in formula Paul Damixie – Lee Heart, a venit momentul potrivit si pentru o prima piesa in limba romana. Astfel, s-a nascut „Mi-e dor”!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro