UPS! DANIELA CRUDU, imagini HOT din culisele Burlacita. Oare va ramane insarcinata?

Burlacita ii ofera sansa lui Eduard de a o cunoaste mai bine, astfel acestia au parte de o intalnire romantica intr-o baie termala.
daniela crudu
Burlacita ii ofera sansa lui Eduard de a o cunoaste mai bine, astfel acestia au parte de o intalnire romantica intr-o baie termala. Eduard este fericitul concurent care primeste sansa de a se intalni cu burlacita. „M-am gandit sa ii ofer lui Edi o intalnire linistita, ca sa ne cunoastem si sa ne descoperim mai mult”, a spus Daniela.

Intr-o locatie mai mult decat romantica, la niste bai termale din celebra Toscana. Burlacita nu rateaza ocazia de a-l descoase din plin pe Eduard. Se pare ca acesta i-a lasat o impresie buna.

Daniela a fost o adevarata aparitie la piscina si concurentul a fost mai mult decat captivat de frumoasa burlacita. „Ma simt foarte bine in preajma lui”, a declarat Daniela.

loading...
Daniela Crudu a invitat apoi baietii intr-un Water Park, astfel atmosfera se destinde, iar concurentii se distreaza.

Daniela Crudu invita baietii intr-un Water Park, astfel atmosfera se destinde iar concurentii se distreaza. „V-am adus aici pentru ca imi place sa merg intr-un Water Park. Iar iubitul meu trebuie sa imi accepte aceasta pasiune”.Baietii nu au ratat sansa de-a o dezbraca pe Daniela.

Distractia a fost pe cinste, chiar daca intre concurenti au fost si mici tachinari. Totusi, toboganele au asigurat buna dispozitie a tuturor, iar burlacita le-a atras tuturor atentia cu un costum de baie extrem de sexy!

Emotiile continua la „Burlacita” atunci cand vine momentul ceremoniei trandafirului.

„Voi alege cu sufletul si persoana eliminata astazi nu va fi niciodata iubitul meu, doar un prieten bun”, a declarat Daniela inainte de a incepe sa ofere trandafirii salvatori.

Lucian a fost primul concurent salvat, urmat apoi de Ciprian, Vali, Pietro, Yannis si Alex. Eduard a primit de dinainte trandafirul.

Bogdan este eliminat de Daniela Crudu, astfel acesta a pierdut orice sansa de a castiga inima Burlacitei.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro