Zhao feat. Adda – Asasin (piesa noua si videoclip)

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta in aceasta seara videoclipul noului single Zhao, „Asasin”, in colaborare cu ADDA, in premiera pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Dupa „Greu de iubit”, prezentat in vara impreuna cu un videoclip neregizat, Zhao revine cu cel mai nou single al sau, de data aceasta in colaborare cu ADDA. Produsa de Motzu, Zhao si Paul Iorga, „Asasin” a fost finalizata recent, dupa o schita care a prins contur in urma cu aproximativ doi ani. In final, piesa a fost mixata si masterizata de Grasu XXL si Cristi Dobrica, la Okapi Sound Studio. „Asasin” este lansat impreuna cu un videoclip regizat de Anton Sandu (SAN), filmat pe parcursul unei singure nopti, in apropierea Bucurestiului.

loading...
Single-ul „Asasin” este cea de-a doua colaborare a lui Zhao cu ADDA. Cei doi au lucrat pentru prima oara impreuna in 2012, pentru „Bani din cer”, primul single de amploare semnat de Zhao.

In curand, „Asasin” va putea fi descarcat din iTunes / Google Play sau ascultat direct pe PC sau device-uri mobile prin intermendiul aplicatiilor de streaming disponibile.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro